Jogi nyilatkozat

Magos & Magos a romániai 51/1995-ös törvény alapján létrehozott egyéni ügyvédi irodák csoportosulása, melynek célja az ügyvédi szakma közös infrastruktúrák felhasználásával való gyakorlása. A csoport a Maros megyei ügyvédi kamaránál az 57/2007-es szám alatt lett bejegyezve és engedélyezve, székhelye Marosvásárhely, Retyezát utca 12, Románia. Az esetenkénti ügyintézést az ügyfél által kiválasztott, a csoportosulást alkotó egyéni irodák bármelyike vállalja.

Ezen weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem képviselik a csoportosulás sem az azon belül működő ügyvédek hivatalos állásfoglalását. Habár mindent megteszünk az adatok helyessége és aktualitása érdekében, felelősséget az oldalak tartalmáért nem vállalunk. Az információk nem képviselnek jogi tanácsot, eziránt forduljon közvetlenül munkatársainkhoz.

A weboldal bármiféle másolása, letöltése, nyomtatása, forgalmazása vagy az oldalra való hivatkozás csakis az oldalakon előírt formában vagy a Magos& Magos ügyvédek előzetes írásban adott beleegyezésével megengedett. Bármely jogvita ezen weboldallal kapcsolatosan a romániai törvényeknek van alávetve, illetékes itélkező szerv a marosvásárhelyi bíróság.